Забронювати
ua
Новини Osteria Pantagruel
13 квітня
Osteria Pantagruel
CENE A TEMA. Emilia Romagna.

CENE A TEMA в остерії Пантагрюель. Про батьківщину державного італійського прапору, "короля сирів" парміджано реджано, бальзамічного оцту, прошутто ді Парма і безлічі місцевих salumni – про Емілію Романью. Крім вищезгаданого, тут, як ніде, готують пасту – лазанья, тортелліні, соус болоньєзе так само родом з Емілії Романії. Костантіно Пассалаква ж вирішив цього разу не відтворювати стару класику, а показати більш сучасну кухню регіону. Шеф готуватиме закуску з тунця, пасту (місцевий спеціалітет – "хвостаті" тортеллі ), осетра, гомілку ягняти і морозиво з пармезаном. Наш сомельє підібрав для них прекрасний супровід – вина Емілії Романьї від Tre Monte і Ca' De Noci.

Столи краще бронювати заздалегідь: 044 278 81 42.

Забронювати стіл
Обрати ресторан
Обрати ресторан