ua
Новини
19 січня
У ресторані братів Гусовських GRANO ми вперше проведемо особливу вечерю-дегустацію

Питимемо холодне просекко Ruggeri у супроводі страв шефа Олексія Зольникова. За вечерею будемо слухати цікаве про виноробство від Моніки Ґалонетто — представника дома Ruggeri, одного з найповажніших і найуспішніших виробників у регіоні Valdobiandene (Італія), спілкуватися та проводити час у приємній компанії.

Почнемо вечір з коктейля-аперитиву Sgroppino Leggero, а продовжимо чотирма ігристими:

— Prosecco Treviso DOC, Argeo,
— Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Extra Dry, Giall'Oro,
— Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Brut, Quarteze.
— Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Brut, Vecchie Viti 2015.

Сомельє GRANO підібрав найкращі гастрономічні поєднання до кожного з вин, і шеф Олексій Зольников готуватиме:

— карпаччо з риби-меч (з авокадо, каперсами, пармезаном та солодким соусом чілі),
— карпаччо з телятини (з маш салатом, бальсаміко та гірчичною заправкою),
— підкопчені сардини на грінці з чорного хліба (з печеним перцем, в'яленими томатами черрі та оливками таджаске),
— "ростбіф" з качиної грудки (з мікс салатом, підпеченим яблуком і м'ятно-лаймовим соусом),
— равіолі з лососем та шпинатом з соусом beurre blanc
камбала запечена на вугіллі (з тортелліні, начиненими базиліком, моццареллою та артишоками),
— восьминіг гриль (з тортелліні, начиненими тапенадом, томатною сальсою та духмяною зеленню).

Придбати квитки на вечерю можна за телефоном 044 339 9161, або у ресторані (вул. Болсунівська, 2 ЖК PecherSky).

Маємо лише 16 місць.

Вартість квитка — 1500 UAH.

Обрати ресторан
Обрати ресторан