Забронювати
ua

Biancoro став першим баром світового рівня в Україні. Велика заслуга в цьому Ірини Машихіної, шеф-бармена Biancoro і дійсного президента Всеукраїнської асоціації барменів (AUBA).

З моменту відкриття Biancoro вона задала рівень, який досі залишається еталоном для колег. Biancoro першим привіз до України світових зірок коктейльного мистецтва — Дейла ДеГроффа, Сальваторе Калабрезе, Тоні Абу-Ганіма, Саймона Форда.

Кухня закладу під керівництвом Олексія Зольнікова та Євгена Мукомели — відповідного рівня: ювелірна обробка продуктів, віртуозне і, в гарному сенсі, зухвале поєднання простих інгредієнтів з делікатесними.

вул. Басейна, 4
10:00 - 1:00

Обсмажений козячий сир зі свіжим інжиром там'ятою
Тартар із тунця з авокадо, салатом маш, Пармезаном, гірчичним соусом та бальсаміко
Медовий тортик зі сметанним кремом
Ледь обсмажений тунець на пюре з авокадо та сиру рікотта
Салат з тигрових креветок гриль с авокадо, томатами, салатом Бостон та пластинками Пармезана
Гребінець з пюре з молодого горошку та шафрановим соусом
Тушкована качина ніжка з гречкою, печеним яблуком та соусом демі-гляс
Забронювати стіл
Обрати ресторан
Обрати ресторан