ua
Новини
19 лютого - 8 квітня
Пісне меню у ресторанах Гусовських

Час посту – це завжди виклик для шеф-кухаря: в умовах суворого обмеження у виборі інгредієнтів треба приготувати смачно, цікаво і різноманітно. У наших шефів вийшло.

Костантіно Пассалаква (остерія Пантагрюель) готує пряний крем з нута, тости з авокадо, густим соусом із запечених томатів, руколою,фісташками та насінням, різотто з цуккіні, томатами і каррі, баветте з песто із руколи та кедрових горіхів, аспарагусом і картоплею... Все дуже ароматне, яскраве і зовсім не аскетичне, що не дивно – адже з італійських продуктів та з італійською душею.

В pizzeria Napule’ печуть піццу Tempura (з томатами, оливками, цуккіні та баклажанами у легкому клярі), готують два цікавих салата, густий суп з квасолею, пастою і запеченим солодким перцем, а також дві пасти – спагетті з томатами, вегетаріанським песто і кедровими горіхами та орекк'єтте з томатами, білими грибами і шпинатом. В цілому вийшло в стилі della nonna, тобто смачно і душевно.

В boutiquebar Biancoro Євген Мукомела готує салат з томатами, пюре з гарбуза і тофу в соєвому соусі та полісолі, два види хумусу з цікавим супроводом, ікру з білих грибів з кукурудзяним кускусом і в'яленими томатами, солодкий перець капі з білими грибами та кіноа, рисову локшину з грибами шіітаке та овочами, супи. Легко і вишукано.

Шеф Grano Олексій Зольніков, як завжди, витончений. Овочеве карпаччо з апельсиново-імбирною заправкою, зелена гречка з грибами шіітаке, картопляні ньоккі із запеченим гарбузом та розмарином, голубці з булгуром і білими грибами, баклажановий тортик з волоськими горіхами... Крім того, шеф-піццайоло Джузеппе Іролло пече Маринару та її варінт з грибами, а також піццу Vega. Шеф-кондитер готує розкішні десерти – шоколадний фондан та горіхово-смородинове тістечко з чорним шоколадом, фундуком та мандариновим желе.

Все це можна спробувати, з'їсти і встигнути повернутися декілька разів до 8 квітня.

Обрати ресторан
Обрати ресторан