Забронювати
ua

Biancoro став першим баром світового рівня в Україні. Велика заслуга в цьому Ірини Машихіної, шеф-бармена Biancoro і дійсного президента Всеукраїнської асоціації барменів (AUBA).

З моменту відкриття Biancoro вона задала рівень, який досі залишається еталоном для колег. Biancoro першим привіз до України світових зірок коктейльного мистецтва — Дейла ДеГроффа, Сальваторе Калабрезе, Тоні Абу-Ганіма, Саймона Форда.

Кухня закладу під керівництвом Олексія Зольнікова та Євгена Мукомели — відповідного рівня: ювелірна обробка продуктів, віртуозне і, в гарному сенсі, зухвале поєднання простих інгредієнтів з делікатесними.

вул. Басейна, 4
10:00 - 23:00

Обсмажений козячий сир з фруктовим конфітюром
Слабосолений лосось на подушці з баклажаново-шпинатного пюре
Яблучна тарта з корицею та лавандою
Стейк з тунця з пюре із молодого горошку, томатами черрі та маслинами
Качина грудка з яблучним хумусом, чатні з солодкого перцю та мигдальними пелюстками
Aperitivo time в Biancoro
Крем-суп з капусти романеско та шпинату з копченою качиною грудкою
Забронювати стіл
Обрати ресторан
Обрати ресторан