ua
Новини Osteria Pantagruel
17 листопада
Osteria Pantagruel
Пантагрюель монументальний. Але, як не дивно, і найспонтанніший з ресторанів

Майже кожної п'ятниці Коста оновлює спеціальне меню, але доволі часто остаточну версію страв ми дізнаємося в четвер ввечері, або навіть за 3-4 години до старту. Так було сьогодні: ранок - дегустація, фото, друк меню, а в обід шеф уже готує для вас різотто з найкращим у світі шафраном із Л'Аквіла, який привезли вчора ввечері, та індичкою.

Крім того, теплі грінки з прошутто ді парма, чорним трюфелем і пармезаном. А ще лінгвіне по-сицилійськи — гоструваті, з тунцем, томатами, каперсами з Пантеллерії та кедровими горішками, каннелоні запечені з яловичиною, літніми умбрійськими трюфелями та пармезаном.

На десерт обов'язково замовте штрудель з mele cotogna, тобто айвою, — випічку з нею особливо полюбляють на півночі Італії.

Обрати ресторан
Обрати ресторан