Тальята з яловичини гриль
Тарта з лимонним кремом
Картопляні ньоккі із аспарагусом, креветками та шафраном
Дорада запечена з артишоками та картоплею
Теплий торт з козиного сиру
Бульйон з домашніми тортелліні “а ля Емілія Романья”
Картопляні ньоккі з моццареллою ді буфала, томатами, песто
Паппарделле з білими грибами та сиром Парміджано Реджано
Tальятелле з чорними трюфелями та кістковим мозком
Равіолі з кроликом у соусі з білих грибів та мадери
Лазанья по-пармськи з соусом болоньєзе і бешамель, моццареллою та прошутто котто
Філе тунця гриль на подушці з салату радіккіо россо
Капоната
Салат зі шпинатом та підсмаженими білими грибами, селера, пармезан, квасолевий хумус